Öppet hus med MERmänsklighet, Folkuniversitetet och Europaparlamentet

I samarbete med Folkuniversitetet och Europaparlamentet bjuder vi in alla intresserade av frågor som rör demokrati, mänskliga rättigheter, jämställdhet och hållbar utveckling till möte den 2/3.

Det bjuds på lunch mot självkostnadspris med start kl 11.00. Du är välkommen att mingla redan från kl 10.30.

Björn Kjellström från Europaparlamentets Sverigekontor är särskilt inbjuden som gäst och ska berätta om Europaparlamentets kampanj den här gången röstar jag, vad som görs för att öka valdeltagandet och hur vi kan bidra.

Vi kommer att presentera vad vi vill med att bilda förening. För er som vill delta i att planera årets verksamhet finns möjlighet att bidra med underlag inför årsmötets verksamhetsplan. Vi är måna om att demokrati i allra högsta grad ska prägla vår verksamhet och därför är ni varmt välkomna att dela med er av åsikter, synpunkter eller bara gott sällskap.

Gör gärna en anmälan så vi kan beräkna lunchmängd.

Varmt välkomna,
MERmänsklighet

MERmänsklighet är en partipolitiskt obunden förening som vill skapa gränsöverskridande mänskliga möten och goda samtal i verkliga livet. Syftet är att stärka vår demokrati genom att värna mänskliga rättigheter, jämställdhet och ett hållbart samhälle.

När

-

Var

MERmänsklighet
Rådjursstigen 15
Bergshamra 170 76
Sweden

Kontakta

Jeanette

Deltar du?